KATÁZOM szakértői

Varga Hajnalka (Hajni)  –  a KATÁZOM adószakértője

“Közgazdász vagyok, okleveles adószakértő. Pályaválasztáskor szüleim közgazdasági szakközépiskolába irattak, aztán nagyon megszeretettem ezt a szakmát és “így maradtam”.

Pályafutásom során a fókuszban mindig a vállalkozó van, hogy választ kapjon minden kérdésére. Mindig arra törekszem , hogy mindenkinek igényeinek megfelelő, gyakorlatorientált szakmai választ tudjak adni a hozzám intézett kérdésére ezzel megkönnyítve az őt körülvevő adózási- és számviteli rendszer bonyolultságának megértését.

Több, mint 20 éve oktatok a felnőttképzéstől a szakmai konferenciákon át adózási szakterületen, valamint dolgozom is a gyakorlatban a saját vállalkozásomban működtetett könyvelő- és adótanácsadó irodában.”
“Nem az a lényeg, hogy “nehéz” hanem az, hogy hasznos! Ebben a szakmában talán a legfontosabb: alázat és tisztelet munka, szakma és az ember iránt!” Varga Hajnalka

Varga Hajnalka Budapesti Gazdasági Főiskola (ma BGE) Pénzügyi és Számviteli Főiskolai karán szerzett diplomát. Emellett mérlegképes könyvelő vállalkozási- és IFRS szakirányon, adótanácsadó és okleveles adószakértő.

Tanít egyetemen és pénzügy, adótan, ellenőrzés tantárgyakat mérlegképes könyvelő és adótanácsadó képzéseken. 2007-től a mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzésének adó moduljának előadója.

Szakmai konferenciák népszerű előadója elsősorban könnyed stílusa és érthető, logikus magyarázatai. Aktuális szakmai kérdésekben gyakran hívják országszerte előadásokra, képzésekre.

A KATA sok vállalkozónak optimális adózási forma, ami ennek köszönhetően egyre népszerűbb.

Feltételezem, hogy Te kiválóan értesz ahhoz, amit a szakmádban csinálsz és – ha csak ez nem az adózás és könyvelés – akkor nagy valószínűséggel nem a vállalkozás könyvelési és adózási feladatai azok, amelyeket teljesen átlátsz és/vagy nagy lelkesedéssel csinálsz.

Ezért fejlesztettük ki barátaimmal a Katazom applikációt, hogy a Katás vállalkozásod adminisztrációját minél egyszerűbbé tegyük.

Neked is segítségedre leszek, hogy kiválaszd a számodra legmegfelelőbb szolgáltatást.

KATÁZOM applikáció

30 napig ingyenes
új funkciókkal bővült!

  • Pénztárgép is rögzíthető
  • Egyszerűbb regisztráció
  • Egyszerűen felveheted számláidat, nyugtáidat, napi pénztárgép zárásaidat

Töltsd le és próbáld ki még ma! Kattints ide: