Profi szolgáltatások könyvelőknek

Varga Hajni adószakértőtől.

  • Workshopok könyvelők számára
  • Adótanácsadói szolgáltatás személyesen Varga Hajnitól
  • A KATÁZOM app-ban használható könyvelői export segíti munkádat.

Kinek való? [szakmai állásfoglalás]

"Olyan könyvelő akinek KATÁS ügyfelei vannak."

Szeretnél fejlődni a szakmádban?

Regisztrálj elő Varga Hajni által tartott következő workshopra. A regisztráció nem kötelez, de amint vannak pontos információk azonnal értesítünk.

Konkrét segítségre van szükséged?

Személyes taácsadás a Te konkrét könyvelői kérdésedhez.

Partneri együttműködés:

Sok KATA-s ügyfeled van? Könnyítsd meg a saját könyvelői feladataidat miközben a bevételeid növekednek! Keress minket partneri együttműködésért.

“Nem az a lényeg, hogy “nehéz” hanem az, hogy hasznos! Ebben a szakmában talán a legfontosabb: alázat és tisztelet munka, szakma és az ember iránt!”
Varga Hajnalka
Adószakértő

Ki is az a Varga Hajni?

“Közgazdász vagyok, okleveles adószakértő. Pályaválasztáskor szüleim közgazdasági szakközépiskolába irattak, aztán nagyon megszeretettem ezt a szakmát és “így maradtam”.

Pályafutásom során a fókuszban mindig a vállalkozó van, hogy választ kapjon minden kérdésére. Mindig arra törekszem , hogy mindenkinek igényeinek megfelelő, gyakorlatorientált szakmai választ tudjak adni a hozzám intézett kérdésére ezzel megkönnyítve az őt körülvevő adózási- és számviteli rendszer bonyolultságának megértését.

Több, mint 20 éve oktatok a felnőttképzéstől a szakmai konferenciákon át adózási szakterületen, valamint dolgozom is a gyakorlatban a saját vállalkozásomban működtetett könyvelő- és adótanácsadó irodában.”

  • Varga Hajnalka Budapesti Gazdasági Főiskola (ma BGE) Pénzügyi és Számviteli Főiskolai karán szerzett diplomát. Emellett mérlegképes könyvelő vállalkozási- és IFRS szakirányon, adótanácsadó és okleveles adószakértő.
  • Tanít egyetemen és pénzügy, adótan, ellenőrzés tantárgyakat mérlegképes könyvelő és adótanácsadó képzéseken. 2007-től a mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzésének adó moduljának előadója.
  • Szakmai konferenciák népszerű előadója elsősorban könnyed stílusa és érthető, logikus magyarázatai. Aktuális szakmai kérdésekben gyakran hívják országszerte előadásokra, képzésekre.

Jelentkezz további információkért

- Fejleszd könyvelői szolgáltatásod! -

Töltsd ki a lenti űrlapot az adataiddal és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot:

KATÁZOM applikáció

30 napig ingyenes
új funkciókkal bővült!

  • Pénztárgép is rögzíthető
  • Egyszerűbb regisztráció
  • Egyszerűen felveheted számláidat, nyugtáidat, napi pénztárgép zárásaidat

Töltsd le és próbáld ki még ma! Kattints ide: