A fizetési lehetőség jelenleg nem érhető el. Ha további információt szeretnél kérlek írj az ugyfelszolgalat@katazom.hu e-mail címre

Kata Védőhálója 1 éves tagság 18 900 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Érvénytelen kupon kód.
Szállítási és fizetési mód
Adja meg a szállítási módot!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérlek ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek ezt a mezőt is töltsd ki!

Számlázási adataid: 

Kérlek ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek ezt a mezőt is töltsd ki!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@katazom.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Akarom Kata Védőhálóját!” gombra kattintással az Innovus International Kft.-vel (1146 Budapest, Istvánmezei út 2. C. lház. fszt. 127., adószám: 23037610-2-42, cégjegyzékszám: 01-09-950028) kötöd.

Mi történik a megrendelés után?

Egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni amiben benne lesz, hogy mit rendeltél és a számla, valamint ha átutalásos fizetési módot választottál, akkor a díjbekérő llinkje.

Átutalás esetén a közleményében tüntesd fel a díjbekérő sorszámát, és ebben az esetben a pénzügyi teljesítést nem igénylő elektronikus számlát az összeg beérkezése után legkésőbb 3 munkanapon belül küldjük a megadott e-mail címre.

A Kata Klub és a KATÁZOM applikáció hozzáférést kártyás fizetés esetén pár percen belül megadjuk. Átulasás esetén az összeg beérkezését követően legkésőbb 3 munkanapon belül adjuk meg a hozzáférést. A hozzáférésed aktiválása után egy tájékoztató emailt fogsz kapni a megadott email címedre, amiben minden a belépéshez szükséges információ megtalálható.

Weboldal üzemeltető, eladó:
Innovus International kft.
1146 Budapest, Istvánmezei út 2. C. lház. fszt. 127.

info@innovus.hu
Adószám: 23037610-2-42

p

A megrendelés menete

 1. Töltsed ki az adataiddal az űrlapot.
 2. Fizesd ki  átutalással,  vagy  bankkártyával a Barion szolgáltatón keresztül
 3. A megrendelés után a  díjbekérőt/ számlát email-ben küldjük Neked pár percen belül.
 4. A bankkártyás fizetés után pár percen belül megküldjük a klub és az applikáció eléréséhez szükséges információkat. Utalás esetén az összeg beérkezése után küldjük a hozzáféréseket.
~

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártya adataidat nem tároljuk. Egy külön bankkártyás fizetési oldalra irányítunk, ahol adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan küldik el a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

i

Barion fizetési rendszer

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és nagyon biztonságos Barion felel. Nem csak Mi választjuk a Barion-t, hanem más híres, nagy forgalmú cégek is, mint a Jófogás, az Extreme Digital, vagy a Don Pepe.

t

Segítségre van szükséged a megrendelés során?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a kapcsolat@katazom.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.

Kapok számlát a rendelésről?
Természetesen! Rendelésed leadása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát.
Mennyire biztonságos a bankkártyás fizetés?

3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől:

 1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
 2. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnánk kiállni egy színpadra? Hogyan lenne szakmai hitelünk a KATA-s vállalkozóknak tanácsokat adni vagy bármilyen terméket értékesíteni, ha a legkisebb gyanú is felmerülne velünk szemben??
  Sehogy.
  Ezért Mi mindent megteszünk, hogy maximális biztonság mellett fizess nálunk:
  SSL tanúsítványt használunk, hogy ne láthassa 3. fél a küldött adatokat.
 3. A fizetési szolgáltatónk a Barion. Olyan cégek használják a Barion-t Magyarországon, mint az Jófogás.hu, az Extreme Digital, a Don Pepe..
  Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond???

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, cégünk (Innovus International Kft.) leinformálható, https protokollt használunk. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Segítség a bankkártyás fizetéshez:

A fizetés a következő oldalon történik a megrendelés gomb megnyomása után a Barion titkosított bankkártyás fizetői felületén.

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/19” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

KATÁZOM applikáció

1 évig ingyenes
új funkciókkal bővült!

 • Számlák, e-számlák, nyugták, napi pénztárzárások rögzítése, nyilvántartása.
 • Időarányos összeghatár figyelő
 • Havi rendszeres kötelezettség figyelő
 • NAV ellenőrzéskor is használhatod
 • ELKÉSZÜL A 2020-as Bevallás mintád.
 • Billingo integráció (API-n keresztül)

Töltsd le és próbáld ki még ma! Kattints ide: